Menu

Sy en omgeving

Bossen, weilanden, natuur en rust omringen La Paresse. Met de koeien als buren en een orkest van vogels in de ochtend ervaar je hier het ware landleven.

B&B La Paresse is elk seizoen de ideale plek voor een heerlijk weekendje weg of een korte vakantie. Want wanneer u ook komt, hier geniet u het hele jaar van een prachtige omgeving. Zodra u de B&B uitstapt staat u midden in een prachtig wandelgebied. Maar ook wielrenners en moutainbikers kunnen hier hun hart ophalen. En voor waterliefhebbers is er natuurlijk de Ourthe voor een leuke kanotocht of een dagje vissen.

Wij verwelkomen u graag om te genieten van het buitenleven, de ruimte en de prachtige Ardennen. La Paresse is een knus en sfeervol hotel, waar gastvrijheid, onthaasten en genieten centraal staan.

La Paresse ligt niet ver van het bekende stadje Durbuy met al zijn gezellige terrasjes. Houdt u van wellness, dan zijn ook de thermen van Spa vlakbij voor een middagje relaxen. Mocht u graag winkelen dan kunt u in slechts 40 minuten met de trein naar Luik, want Sy heeft zelfs een treinstation. Ook de Nederlandse stad Maastricht is een bezoekje waard en slechts een uurtje rijden van Sy. Misschien leuk als tussenstop op de terugreis, want in Maastricht is het iedere zondag koopzondag.